follow Catalog firme » Electronice » Electronice auto » Statii radio » Judetul IASI
  home     Statii radio   Judetul IASI

Statii radio Iasi

Obtineti cel mai bun pret pentru statii radio completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
statii radio portabile, statii radio storm, statii radio avanti, statii radio, statii radio auto, statii radio cb (TARGU FRUMOS, IASI)
Magazinul nostru online are ca principala activitate comercializarea de statii radio citizen band sau pe scurt, statii CB cat si antene si alte accesorii. Statiile Radio CB, cunoscute si sub denumirea de statii auto, statii de emisie receptie si statii cb auto reprezinta o forma de comunicare pe distanta scurta care cuprinde 40 de canale in banda de 27Mhz iar utilizarea acestei frecvente..
0746 *** ***Click aici!
statii radio (Iasi, IASI)
Societate relativ nou infiintata avind ca obiect principal de activitate comercializarea produselor electronice si elctrocasnice, intretinerea si depanarea lor. scopul principal este acela de a oferi clientilor servicii de cea mai buna calitate la cele mai mici preturi! noi reparam ceea ce alti nu pot repara !!!!! pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0232 *** ***Click aici!

SC G LINE SRL

  Actualizat (azi)
statii radio (IASI, IASI)
Infiintata in anul 2003, G. Line Srl. este situata in Iasi Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca electronice auto. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si..
0752 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie